31 Ocak 2011 Pazartesi

ZyXEL P-660HW-T1 v3 RETAIL Kablosuz ADSL 2+ 4 portlu Modem/Router

Ev ve İşyeri Kullanımı içinYüksek Hızlı Kablosuz ADSL2+ Modem/Router
- ADSL 2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
- Medya Bant Genişliği Desteği
- Kolay Kurulum için Multimedia Auto Provisio
- WDS (Ortamdaki Access Point'lerle kablosuz haberleşme) desteği
Yüksek Hızlı Internet Erişimi
ZyXEL P-660HW serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660HW serisi, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660HW serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
 

Airties RT-102 ADSL2+ Combo Modem Kullanım Kılavuzu

RT-102 ADSL2+ Combo Modem

Hızlı ve güvenli İnternet için ekonomik çözüm
Hızlı ve güvenli Internet için ekonomik çözüm!
ADSL2+ Modem, Router, Firewall, 1 USB, 1 Ethernet
AirTies RT-102’nin sunduğu ADSL2+ teknolojisiyle 24 Mbps’ye varan hızlarda Internet’e bağlanabilir, USB ve Ethernet portları üzerinden ADSL bağlantınızı 2 bilgisayara dağıtabilir, bu sayede bağlantınızı paylaştırarak her 2 bilgisayardan da Internet’e aynı anda erişebilirsiniz.

AirTies RT-102, gelişmiş işlemcisi sayesinde bir bilgisayara bağlı olmadan çalışabilir,modem ,firewall ve router görevlerini tek başına yerine getirir.

ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz toplam veri miktarını ve anlık veri indirme hızınızı grafiksel ve sayısal olarak görebilir, limitli ADSL hattına sahipseniz masrafınızı kontrol edebilirsiniz.
Tak&Çalıştır özelliği ile Türk Telekom ayarları önceden yapılmış olan modeminizle Internet’e bağlanmak için AirTies Türkçe Sesli İnteraktif Kolay KurulumCD’sini bilgisayarınıza takmanız ve sadece ADSL abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterli.

Gelişmiş anti-DoS SPI firewall sayesinde RT-102 yerel ağınızı hacker ve DoS (denial of service) saldırılarından korurken URL, IP ve MAC adresi bazında Internet erişimi kontrolu sağlar.
AirTies RT-102, AirTies’ın Türkiye’deki AR&GE ekibi tarafından, en gelişmiş çipler kullanılarak, Türk Telekom ADSL hatlarına ve Türkiye şartlarına uygun olarak geliştirilmiştir.

30 Ocak 2011 Pazar

Airties AR-140 ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem Kullanım Kılavuzu

AR-140 ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

Kurumunuzun veri iletişiminde komple çözüm:
AirTies AR-140 ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem, evinizde ve işyerinizde ADSL hattınız üzerinden tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklere sahiptir. AR-140; ADSL2+ Modem, IPSec VPN, VLAN, QoS, Router, Firewall ve 4 Portlu Ethernet Switch fonksiyonlarını tek başına yerine getiren komple bir iletişim cihazıdır.
AR-140 VPN (Virtual Private Network) özelliği, Internet üzerinden farklı şubeler arasında güvenli bağlantılar kurmanızı sağlar. Noktadan noktaya veya noktadan çok noktaya IPSec VPN tünel oluşturabilir ve farklı noktaları internet üzerinden güvenli bir şekilde birbirine bağlayabilirsiniz. VPN ile ofisleriniz arasında tüm iletişiminizi internet üzerinden daha güvenli, hızlı ve ekonomik bir biçimde gerçekleştirirsiniz. Aynı biçimde evinizden iş yerinize kuracağınız IPSec VPN tünel ile, evinizden iş yerinizdeki yerel ağa bağlanabilir, dosya transferi yapabilir, e-mail’lerinize ulaşabilirsiniz.


AirTies AR-140 VLAN (Virtual Local Area Network) özelliği ile yerel ağınızda farklı kullanıcı grupları için sanal ağlar oluşturabilirsiniz. Farklı sanal ağlarda bulunan kullanıcıların birbirine ulaşmaları engellenir. Bu sayede şirket içinde farklı departmanlar ya da misafir kullanıcılar arasında erişim engellenir ve bütün kullanı grupları AR-140 üzerinden güvenli biçimde Internet’e ulaşır.
Örneğin misafirleriniz için ayrı VLAN yaratabilir, misafirlerinizin şirketinize özel yerel ağa ve bilgilere erişmeden Internet’e çıkmalarını sağlayabilirsiniz.


AR-140 QoS (Quality of Service) ve SIP passthrough özellikleri ile VoIP’e (Voice over Internet Protocol) hazırdır. AR-140’e bir VoIP Router cihazını kolaylıkla bağlayabilir, QoS özelliği sayesinde VoIP uygulamalarında yüksek ses kalitesi elde edebilirsiniz. Ayrıca SIP Passthrough özelliği, AR-140 üzerinde herhangi bir ayar yapmadan SIP protokolu destekleyen VoIP cihazlarını Ethernet girişine takarak çalıştırabilmenizi sağlar.

AirTies AR-140, bilgisayarınızdaki ve yerel ağınızdaki bilgilere Internet’ten ulaşılmasını engelleyen gelişmiş güvenlik özelliklerine sahiptir. AR-140’in SPI (Stateful Packet Inspection) özelliği içeren gelişmiş Firewall fonksiyonu, ağ trafiğinizi sürekli izleyerek bilgisayarlarınıza Internet üzerinden gelen tüm paketleri inceler. Olası saldırıları, DoS ataklarını engeller. Ayrıca, Firewall’ların çoğundan farklı olarak, ağınızdaki bilgisayarların Internet’e erişimlerini sadece URL, URL içinde geçen anahtar kelime veya IP bazında değil, fiziksel olarak cihaz (MAC adresi) bazında da kısıtlayabilirsiniz.

http://www.airties.com/usermanuals/AR140TR_UM.pdf

Olympus E-500 Fotoğraf Makinesi Kullanım Kılavuzu

Olympus E-500 Fotoğraf Makinesi için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

29 Ocak 2011 Cumartesi

Airties AR-141 ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

AR-141 ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

KAÇ OFİSİNİZ VAR? Çalışanlarınız İnternete nasıl erişiyor?
AirTies AR-141 ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem, evinizde ve işyerinizde ADSL hattınız üzerinden tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklere sahiptir. AR-141; ADSL2+ Modem, IPSec VPN, VLAN, QoS, Router, Firewall ve 4 Portlu Ethernet Switch fonksiyonlarını tek başına yerine getiren komple bir iletişim cihazıdır.
AR-141 VPN (Virtual Private Network) özelliği, Internet üzerinden farklı şubeler arasında güvenli bağlantılar kurmanızı sağlar. Noktadan noktaya veya noktadan çok noktaya IPSec VPN tünel oluşturabilir ve farklı noktaları internet üzerinden güvenli bir şekilde birbirine bağlayabilirsiniz. VPN ile ofisleriniz arasında tüm iletişiminizi internet üzerinden daha güvenli, hızlı ve ekonomik bir biçimde gerçekleştirirsiniz. Aynı biçimde evinizden iş yerinize kuracağınız IPSec VPN tünel ile, evinizden iş yerinizdeki yerel ağa bağlanabilir, dosya transferi yapabilir, e-mail’lerinize ulaşabilirsiniz.


AirTies AR-141 VLAN (Virtual Local Area Network) özelliği ile yerel ağınızda farklı kullanıcı grupları için sanal ağlar oluşturabilirsiniz. Farklı sanal ağlarda bulunan kullanıcıların birbirine ulaşmaları engellenir. Bu sayede şirket içinde farklı departmanlar ya da misafir kullanıcılar arasında erişim engellenir ve bütün kullanı grupları AR-141 üzerinden güvenli biçimde Internet’e ulaşır.
Örneğin misafirleriniz için ayrı VLAN yaratabilir, misafirlerinizin şirketinize özel yerel ağa ve bilgilere erişmeden Internet’e çıkmalarını sağlayabilirsiniz.


AR-141 QoS (Quality of Service) ve SIP passthrough özellikleri ile VoIP’e (Voice over Internet Protocol) hazırdır. AR-141’e bir VoIP Router cihazını kolaylıkla bağlayabilir, QoS özelliği sayesinde VoIP uygulamalarında yüksek ses kalitesi elde edebilirsiniz. Ayrıca SIP Passthrough özelliği, AR-141 üzerinde herhangi bir ayar yapmadan SIP protokolu destekleyen VoIP cihazlarını Ethernet girişine takarak çalıştırabilmenizi sağlar.

AirTies AR-141, bilgisayarınızdaki ve yerel ağınızdaki bilgilere Internet’ten ulaşılmasını engelleyen gelişmiş güvenlik özelliklerine sahiptir. AR-141’in SPI (Stateful Packet Inspection) özelliği içeren gelişmiş Firewall fonksiyonu, ağ trafiğinizi sürekli izleyerek bilgisayarlarınıza Internet üzerinden gelen tüm paketleri inceler. Olası saldırıları, DoS ataklarını engeller. Ayrıca, Firewall’ların çoğundan farklı olarak, ağınızdaki bilgisayarların Internet’e erişimlerini sadece URL, URL içinde geçen anahtar kelime veya IP bazında değil, fiziksel olarak cihaz (MAC adresi) bazında da kısıtlayabilirsiniz.

http://www.airties.com/usermanuals/AR141TR_UM.pdf

Olympus SP-510 UZ Fotoğraf Makinası Kullanım Kılavuzu

 Olympus SP-510 UZ Dijital Fotoğraf Makinası için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

28 Ocak 2011 Cuma

Airties RT-110 ADSL2+ 4 Portlu Modem Kullanım Kılavuzu

RT-110 ADSL2+ 4 Portlu Modem

4 bilgisayara kadar yerel ağ ve hızlı İnternet
AirTies RT-110 ile ADSL hattınız üzerinden İnternet’e erişir, 4 bilgisayara kadar yerel ağınızı güvenli bir şekilde kurabilirsiniz. Yüksek hızda İnternet erişiminizi (ADSL2+ ile 24Mbps / 4Mbps) yerel ağınıza dağıtabilirsiniz.
AirTies RT-110, gelişmiş işlemcisi sayesinde bir bilgisayara bağlı olmadan çalışabilir, modem, firewall ve router görevlerini tek başına yerine getirir.
ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz veri miktarını ve anlık veri indirme hızınızı grafiksel ve sayısal olarak görebilir, limitli ADSL hattına sahipseniz masrafınızı kontrol edebilirsiniz.
Tak&Çalıştır özelliği ile Türk Telekom ayarları önceden yapılmış olan modeminizle Internet’e bağlanmak için, AirTies’ın sunduğu Türkçe Sesli İnteraktif Kolay Kurulum CD’sini kullanarak, sadece ADSL abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterli.


Olympus SP-550 UZ Fotoğraf Makinası Kullanım Kılavuzu

Olympus SP-550 UZ Dijital Fotoğraf Makinası için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

27 Ocak 2011 Perşembe

Airties WOB-100 Kablosuz Dis Ortam Köprüsü

WOB-100 Kablosuz Dis Ortam Köprüsü

Kablosuz teknolojilerde Türkiye’nin lideri AirTies, güvenilir ve yüksek performansli yeni dis alan kablosuz ag çözümünü sunar: WOB-100 Kablosuz Köprü / Erisim Noktasi / Tekrarlayici. WOB-100, herhangi bir dis mekanda 2.4 frekans bandinda çalisarak yüksek seviyelerde kablosuz sinyal gönderme, tekrarlama ve köprüleme yetenegine sahiptir.
WOB-100, dis alanlardaki kurumsal projelerinde kablosuz teknolojileri kullanmak isteyenler için ideal bir çözümdür. Cihazin “Erisim Noktasi(Access Point)” özelligi sayesinde, yüzme havuzlari, büyük teraslar, golf sahalari, spor tesisleri gibi alanlarda hot-spot olusturarak müsterilerinize kablosuz internet hizmeti sunabilirsiniz.
Cihazin sundugu en ideal çözümlerden biri, farkli binalardaki aglarin birlestirilmesini saglayan “Köprü(Bridge)” islevidir. Buna göre noktadan noktaya ya da 1 noktadan 8 noktaya kadar baglanti yapilabilir. WOB- 100’ün üzerinde bulunan çikarilabilir 5.5 dBi kazanca sahip omni anten ile 400m’lik mesafede 54Mbps, 1 km’lik mesafede 18Mbps, 3km’lik mesafede ise 5,5 Mbps’ye varan hizlarda kablosuz baglanti saglayabilirsiniz. Bu mesafeleri daha yüksek kazançli antenleri kullanarak arttirabilirsiniz.
WOB-100 dis ortamlarda karsilasilan zorlu çevre sartlari altinda çalisabilecek sekilde tasarlanmistir. Su geçirmeyen ve zorlu ortam sartlarina karsi dayanikli olan sasesi sayesinde bütün elektronik aksam disarida bulunur. Böylece anten kablolari gerektirmez ve kablolardan kaynaklanan sinyal kayiplarindan etkilenmez. Cihazi, ethernet kablosu üzerinden güç alabilmesi sayesinde güç çikislarinin olmadigi alanlarda bile rahatça kullanabilirsiniz. Mekanik montaj kiti, kablo baglantisi için gereken adaptörler, güç enjektörü ve izolasyon bandi kit olarak WOB-100’ün paketine dahil edilmistir.
Rahat bir kurulumun ardindan WOB-100’ü 4 ayri islev için kullanabilirsiniz: Erisim Noktasi, Noktadan Noktaya Köprü, Noktadan Çoklu Noktaya Köprü ve Kablosuz Client. Cihazi, hangi operasyon modunda kullanirsaniz kullanin, WEB sifreleme(64/128/152bit) ve 802.1x tanimlamasini içeren WPA standarti ile yüksek güvenlik saglayabilirsiniz. MAC adres filtreleme, SSID gizleme gibi özellikler de diger önemli opsiyonlardir.

Olympus E-400 Fotoğraf Makinesi Kullanım Kılavuzu

Olympus E-400 Dijital Fotoğraf Makinesi için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

26 Ocak 2011 Çarşamba

Olympus E-330 Fotoğraf Makinesi Kullanım Kılavuzu

Olympus E-330 Dijital Fotoğraf Makinesi için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

ZyXEL P-660R-T1 v3 ADSL2+ 1 Port Modem/Router

Ev Kullanıcıları ve küçük işletmeler için Yüksek Hızlı ADSL2+ 1 Port Modem/ Router

    * ADSL2/ADSL2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
    * 1 adet 10/100 Mbps Ethernet Portu
    * Kolay Kurulum Programı ile Internet ayarlarını hızlı ve kolay yapılandırma
    * Otomatik firmware güncellleme

Yüksek Hızda Internet Erişimi
P-660R Serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızda ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumludur. 12Mbps (ADSL2) veya 24Mbps’e (ADSL2+) varan en yüksek hız seviyeleri ile P-660R Serisi geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek seviyede veri aktarım oranı ve daha fazla bant genişliği sunmaktadır. Bunun yanında daha yüksek hız seviyeleri ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Kullanıcılar artık ADSL hizmetlerinin keyfini çıkarmanın yanında, interaktif oyun oynama, video izleme, ve gerçek zamanlı ses gibi genişbant multimedya uygulamalarını her zamankinden daha kolay kullanabiliyorlar.

Multi-NAT
NAT, sistem yöneticilerinin güç sarfetmeden IP yönetimi ve güvenlik için özel bir IP ağı oluşturmalarını sağlayan kolay bir çözüm sunar. ZyNOS NAT teknolojisi ile güçlendirilen P-660RU Serisi, NetMeeting, CuSeeMe, IP TV, QuickTime, Real Player(RSP/RTSP), Xbox, vb. gibi en popüler Internet multimedya uygulamalarını destekler.

Sıfır Konfigürasyon Desteği
ZyXEL'in özel Sıfır Konfigürasyon teknolojisi sayesinde sunulabilen hızlı ve kolay kurulum, kullanıcıların bir DSL bağlantısını sadece dakikalar içerisinde kurabilmelerine olanak tanıyor.

Kolay Kurulum Programı
Kolay Kurulum Programı, P-660R için kullanıcı dostu ve hızlı bir kurulum arayüzü sağlar. ZyXEL’in sesli ve görüntülü kurulum rehberi sayesinde donanım bağlantıları ve ardından Internet bir çırpıda yapılabilir.

Yükleme Ve Kullanım Kılavuzu : 

http://www.zyxel.com.tr/web/download.php?FileName=340BRM1D0.rar&BuildFlag=local

Airties WOB-200 Dış Ortam 54Mbps Kablosuz Erişim Noktası

WOB-200 Dış Ortam 54Mbps Kablosuz Erişim Noktası

DIŞ ORTAMDA, özgürlüğünüzü kısıtlamayın!
Dış ortamda binalar arası kablosuz iletişim!
Kablosuz Dış Ortam Köprüsü, Erişim Noktası, Tekrarlayıcı
Özellikle binalar arasında kablosuz ağ kurulumu için geliştirilen AirTies
WOB-200, dış ortamda noktadan noktaya ya da noktadan çok noktaya (en fazla 16 nokta) yüksek performanslı ve düşük maliyetli bağlantı olanağı sunar.
Bağlantı mesafesi açısından, 3 km.’ye kadar farklı çevre şartlarında ve sert hava koşullarında bile kesintisiz iletişim sağlanır. Bu özelliği sayesinde
WOB-200; binalar, kampüsler, sanayi bölgeleri vb. arasında güvenli ağ yapılarının kurulması için ideal çözümdür.
WOB-200, iki farklı anten opsiyonu ile sunulmaktadır: 5 dBi dairesel (omni-directional) anten, 9 dBi yönlü panel anten. Noktadan noktaya bağlantılar için her iki uç noktada yönlü antenler kullanılabilir. Noktadan çok noktaya kurulacak bağlantılarda ise merkezde kullanılan bir dariesel anteni, uç noktalardaki yönlü antenler tamamlamaktadır. Dış ortamda kurulabilmesi için gerekli olan bütün aparatları içinde olan WOB-200, üzerindeki N tipi RF bağlantısına antenlerin direk olarak bağlanabilmesi sayesinde herhangi bir ek maliyet gerektirmeden kurulup hizmete sokulabilir.
WOB-200, hem lisans gerektirmeyen 2.4 GHz frekansında çalışması, hem de düşük maliyetli kablolama, kolay kurulum, mevcut Ethernet ağlarına sorunsuz ve hızlı entegrasyon gibi özellikleri sayesinde minimum maliyet ve çaba ile çalışır hale getirilebilir.
WOB-200, kullanım amacına göre iki farklı modda çalıştırılabilir: Erişim Noktası modu, Köprü/Tekrarlayıcı modu (noktadan noktaya, ya da noktadan çok noktaya). Köprü/Tekrarlayıcı modunda, diğer AirTies ürünleri ile uyumluluk sağlaması amacıyla WOB-200, Kablosuz Dağıtım Sistemi (WDS – Wireless Distribution System) teknolojisiyle çalışır.
WOB-200, istenmeyen kişilerin bilgilerinize ve ağınıza ulaşmasını engelleyen ve dış saldırılara karşı koruma sağlayan gelişmiş güvenlik özelliklerine sahiptir. Kablosuz iletişim güvenliği için 64/128-bit WEP, WPA-PSK , WPA2-PSK* şifreleme ve MAC filtreleme teknolojileri kullanılmaktadır. WDS modunda çalıştırıldığında, her bir tekrarlayıcının bağlantısı 64-bit ya da 128-bit WEP ile güvenlik altına alınmaktadır.

25 Ocak 2011 Salı

Olympus E-410 Fotoğraf Makinesi Kullanım Kılavuzu

Olympus E-410 Dijital Fotoğraf Makinesi için Türkçe Kullanma Kılavuzu.

Airties AP-300 Kablosuz Erisim Noktasi Kullanım Kılavuzu

AP-300 Kablosuz Erisim Noktasi

KABLOSUZ YAŞAM ÇÖZÜMLERİ, 54 Mbps hızında kablosuz iletişim
AirTies AP-300 ile kablosuz yerel alginizi 54 Mbps hizinda kurabilirsiniz.
  • Mesh Teknolojisi ile en genis kapsama alani
  • Duvara monte edilebilme özelligi
  • Tekrarlayici fonksiyonu ile kablosuz agi istenilen ölçüde genisletme imkani
  • Köprü özelligi ile ethernet portu olan tüm cihazlari (Playstation, yazici, IP phone, ...) kablosuz aga dahil etme olanagi
  • Otomatik saha kesfi, kablosuz cihazlari algilama özelligi
  • 802.11g/b uyumlu 54 Mbps hizinda kablosuz iletisim
  • Gelismis kablosuz güvenlik özellikleri
  • Roaming Destegi
  • DHCP Server
  • Voltaj dalgalanmalarina dayanikli
  • Türkçe gelismis ayarlar web arayüzü

    AirTies AP-300, AirTies´´in Türkiye´´deki ArGe ekibi tarafindan, en gelismis çipler kullanilarak, Türk Telekom ADSL hahttp://www.airties.com/usermanuals/AP300TR_UM.pdftlarina ve Türkiye iartlarina uygun olarak gelistirilmistir.

ZyXEL P-660HN-T1h 802.11n 150 Mbps Kablosuz ADSL2+ 4 portlu Modem/Router

Ev ve İşyeri Kullanımı için Yüksek Hızlı Kablosuz ADSL2+ Modem/Router

# Şık, Piyano Beyaz Fotoğraf Çerçevesi Tasarımı
# 802.11n 150 Mbps Kablosuz Bağlantı Hızı
# 4 adet Ethernet portu sayesinde aynı anda IP Televizyon, Videofon, Set-Top Box, Veri Depolama Ünitesi gibi Multimedya cihazları bağlama imkanı
# Hızlı ve Kolay Kablosuz Güvenlik Yapılandırması için WPS butonu
# Enerji Tasarrufu için Kablosuz Bağlantıyı Devre Dışı Bırakabilen WLAN On/Off butonu
# Kablosuz Kapsama Alanını İhtiyaca Göre Ayarlama Seçeneği
# Kapsama alanını yeni AP ekleyerek genişleten WDS özelliği
# Otomatik firmware upgrade özelliği

Yüksek Hızlı Internet Erişimi
ZyXEL P-660HN-T1h mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir modem/router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660HN-T1h, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660HN-T1h serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
Şık Fotoğraf Çerçevesi Tasarımı
P-660HN-T1h göze hitap eden şık tasarımıyla ev/ofis kullanıcılarının tasarım beklentilerine de hitap ediyor. Ön yüzü fotoğraf çerçevesi olacak şekilde tasarlanan ZyXEL P-660HN-T1h, böylece her türlü dekorasyonla da uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. Ön taraftan görünmeyen ve bu sayede kablo kirliliğini önleyen 4 Adet 10/100 Mbps ethernet portu da şık tasarımın etkisini güçlendiriyor.
150 Mbps Kablosuz Bağlantı Hızı
802.11n 150 Mbps Kablosuz Bağlantı Hızı sayesinde standart 802.11b/g destekli modemlere göre 3 kata varan kablosuz bağlantı hızı elde edilebilmektedir. Daha yüksek kablosuz bağlantı hızı sayesinde, örneğin, modemin 4 adet Ethernet portundan birine bağlı olan depolama cihazınıza kablosuz bağlanarak daha kısa sürede fotoğraf/ video atabilir, bu fotoğraf/videoları kablosuz destekli DMA(Digital Media Adaptor) cihazınızla daha yüksek hızlarda televizyonunuzda izleyebilirsiniz.

ZyXEL P-660N-T1A 802.11n 150 Mbps Kablosuz ADSL2+ 1 port Modem/Router Kullanım Kılavuzu



  • 802.11n 150 Mbps Kablosuz Bağlantı Hızı




  • Hızlı ve Kolay Kablosuz Güvenlik Yapılandırması için WPS butonu




  • Enerji Tasarrufu için Kablosuz Bağlantıyı Devre Dışı Bırakabilen WLAN On/Off butonu




  • Kablosuz Kapsama Alanını İhtiyaca Göre Ayarlama Seçeneği




  • Kapsama alanını yeni AP ekleyerek genişleten WDS özelliği




  • Otomatik firmware upgrade özelliği




  • Faydalar

    Yüksek Hızlı Internet Erişimi
    ZyXEL P-660N-T1A mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir modem/router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660N-T1A, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660N-T1A serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
    150 Mbps Kablosuz Bağlantı Hızı
    802.11n 150 Mbps Kablosuz Bağlantı Hızı sayesinde standart 802.11b/g destekli modemlere göre 3 kata varan kablosuz bağlantı hızı elde edilebilmektedir. Daha yüksek kablosuz bağlantı hızı sayesinde, örneğin, modemin Ethernet portuna bağlı olan depolama cihazınıza kablosuz bağlanarak daha kısa sürede fotoğraf/ video atabilir, bu fotoğraf/videoları kablosuz destekli DMA(Digital Media Adaptor) cihazınızla daha yüksek hızlarda televizyonunuzda izleyebilirsiniz.

    24 Ocak 2011 Pazartesi

    Olympus SP-560 Fotoğraf Makinesi Kullanım Kılavuzu

    Olympus SP-560 Ultrazoom 8.0MP 2.5" Lcd Dijital Fotoğraf Makinesi için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    Airties AP-400 4 Port Kablosuz Erişim Noktası Kullanım Kılavuzu

    AP-400 4 Port Kablosuz Erişim Noktası

    OFİSİNİZDE KABLO KİRLİLİĞİ TARİHE KARIŞSIN, misafirleriniz güvenli ağı kullansın!

    AP-400 ile 54Mbps hızında kablosuz ağ kurun, AirTies Mesh Teknolojisi ile genişletin, kablolu cihazlarınızı kablosuz ağınıza dahil edin.
    AirTies AP-400 54 Mbps kablosuz veri iletişim hızına sahip, Kablosuz Erişim Noktası (Access Point), Tekrarlayıcı (Repeater), Köprü (Bridge) ve 4 Portlu Switch olarak kullanılabilen çok fonksiyonlu bir kablosuz iletişim cihazıdır.
    Kablolu bir ADSL modeme AP-400’ü LAN portundan bağlayarak kablosuz yerel ağınızı oluşturabilir, kablosuz özelliğe sahip bilgisayarların Internet’e erişimini sağlayabilirsiniz.
    AP-400 tekrarlayıcı olarak kullanıldığında ise kablosuz ağın kapsamı alanını genişletmeyi sağlar. Bunun için AirTies Mesh Teknolojisi’nden yararlanır.
    AirTies Mesh Teknolojisi® çok katlı ya da betonarme binalarda ortaya çıkan sinyal zayıflaması ve kapsama alanı sorunlarını çözer. Kapsama alanını arttırmak için kablosuz bilgisayar ağınıza yeni AP-400 cihazlarını eklemeniz ve tekrarlayıcı modunda çalıştırmanız yeterlidir. AP-400 tekrarlayıcı modunda çalıştığında sinyalin zayıfladığı noktalarda sinyali güçlendirir ve kapsama alanını arttırır. Bilgisayarlar en iyi sinyal aldıkları AP-400’e bağlanır ve AirTies Mesh Network üzerinden modeme ya da kablolu bilgisayar ağına ulaşır. Bu şekilde, kablosuz kapsama alanı maksimum ölçüde genişletilirken aynı zamanda duvarların kablosuz sinyalleri zayıflatma etkisi giderilmiş olur.
    Köprü özelliği sayesinde, AP-400’ün 4 ethernet portuna kablosuz özelliği olmayan bilgisayarlarınızı/yazıcılarınızı bağlayabilir, bu cihazlarınızı kablosuz ağa dahil edebilirsiniz. Bu sayede hem ofis içerisinde kablo kirliliğini önleyebilir hem de yüksek kablolama maaliyetlerinden kurtulabilirsiniz.


    23 Ocak 2011 Pazar

    Airties WAV-140 Kablosuz ADSL2+ VoIP Modem

    WAV-140 Kablosuz ADSL2+ VoIP Modem

    OPERATÖRDEN BAĞIMSIZ, bilgisayarsız internette konuşmaya ne dersiniz?
    Konuşturan Modem! İstediğiniz alternatif (VoIP) telefon operatörü ile telefon görüşmelerinizde büyük indirimler...
    ADSL2+ VoIP Modem, Router, Firewall, 1 FXO, 1 FXS, 1 USB, 1 Ethernet, Kablosuz Erişim Noktası
    AirTies WAV-140, evinizde veya işyerinizdeki ADSL hattınız ile Internet erişimi sağlayan; erişiminizi kablosuz yerel ağ kurarak paylaştıran; aynı zamanda Internet üzerinden bir VoIP operatörü aracılığıyla indirimli telefon görüşmesi (VoIP) yapmaya yarayan; tüm ses ve veri erişimi ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir “kablosuz ağ geçidi”dir.
    Bütünleşik iletişim sistemi: ADSL2+ modem, Telekom yedekli VoIP gateway, 125Mbps kablosuz erişim noktası, Router, Firewall, 1 USB, 1 FXS, 1FXO
    VoIP telefon operatörünü dünyanın herhangi bir yerinden seçme özgürlüğü
    Şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmelerinde önemli indirimler
    Görüşme için bilgisayara bile gerek yok
    Kendi telefonunuz ile numara değiştirmeden, kod çevirmeden alıştığınız gibi arama 30 adede kadar WAV-140 kullanıcısı ile P2P (operatörsüz) görüşme
    Yüksek ses kalitesi: kesintisiz, gecikmesiz, yankısız
    Kesintisiz görüşme: ADSL veya elektrik kesintisi durumunda Telekom hattına (FXO) otomatik geçiş
    Diğer WAV-140 kullanıcıları (30 adede kadar) ile P2P (operatörsüz) görüşme imkanı
    En yaygın yerli ve yabancı VoIP operatörleri için önceden ayarlı
    AirTies Mesh Teknolojisi® ile kablosuz kapsama alanını genişletme imkanı
    Türkçe sesli ve canlandırmalı kolay kurulum CD’si
    ADSL Sayacı: Aylık bazda download/upload miktarını gösterir

    AirTies WAV-140, AirTies’ın Türkiye’deki AR-GE ekibi tarafından en gelişmiş standartlara uyumlu çipler kullanılarak Türk Telekom ADSL altyapısına uygun olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

    Airties WAV-180 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem Kullanım Kılavuzu

    WAV-180 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem

    OFİSLER ARASI KONUŞMADA ÜCRETSİZ DÖNEM, bilgisayara değil, santralinize entegre edin
    Konuşturan Modem! İstediğiniz alternatif (VoIP) telefon operatörü ile telefon görüşmelerinizde büyük indirimler. İşyerinizde santralın 2 dış hattına başlayarak bu hatlardan indirimli VoIP görüşmeleri yapabilirsiniz.
    ADSL2+ VoIP Modem, Router, Firewall, 1 FXO, 2 FXS, 1 USB, 4 Ethernet, Kablosuz Erişim Noktası
    AirTies WAV-180, işyerinizdeki ADSL hattınız ile Internet erişimi sağlayan; erişiminizi kablosuz yerel ağ kurarak paylaştıran; aynı zamanda Internet üzerinden bir VoIP operatörü aracılığıyla indirimli telefon görüşmesi (VoIP) yapmaya yarayan; santralınızın 2 dış hattına başlayabileceğiniz, tüm ses ve veri erişimi ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir “kablosuz ağ geçidi”dir.
    Bütünleşik iletişim sistemi: ADSL2+ modem, Telekom yedekli VoIP gateway,
    54Mbps kablosuz erişim noktası, Router, Firewall, 1 USB, 2 FXS, 1FXO
    VoIP telefon operatörünü dünyanın herhangi bir yerinden seçme özgürlüğü
    Şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmelerinde önemli indirimler
    Görüşme için bilgisayara bile gerek yok
    Kendi telefonunuz ile numara değiştirmeden, kod çevirmeden alıştığınız gibi arama
    2 telefonla ya da 2 hattan birden aynı anda bir tek ADSL hattıyla VoIP üzerinden görüşme imkanı 30 adede kadar AirTies WAV-180 veya WAV-140 kullanıcısı ile P2P (operatörsüz) görüşme
    Yüksek ses kalitesi: kesintisiz, gecikmesiz, yankısız
    Kesintisiz görüşme: ADSL veya elektrik kesintisi durumunda Telekom hattına
    (FXO) otomatik geçiş
    En yaygın yerli ve yabancı VoIP operatörleri için önceden ayarlı
    AirTies Mesh Teknolojisi® ile kablosuz kapsama alanını genişletme imkanı
    125Mbps G++ Teknolojisi sayesinde 125Mbps’a kadar kablosuz iletişim hızı (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla)
    Türkçe sesli ve canlandırmalı kolay kurulum CD’si
    ADSL Sayacı: Aylık bazda download/upload miktarını gösterir

    AirTies WAV-180, AirTies’ın Türkiye’deki AR-GE ekibi tarafından en gelişmiş standartlara uyumlu çipler kullanılarak Türk Telekom ADSL altyapısına uygun olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

    Airties WAV-275 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem Kullanım Kılavuzu

    WAV-275 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem

    Aynı anda iki ayrı VoIP telefon görüşmesi yapın. Hem de görüşmelerinizde hesaplı tarifelerden yararlanın.
    WAV-275 tek başına tüm ses ve veri iletişimi ihtiyaçlarınıza çözüm getirir. WAV-275 ile ADSL hattınız üzerinden İnternet erişimi sağlar, kablosuz yerel ağınızı kurabilir, ve telefon görüşmelerinizi Internet üzerinden (bir VoIP servis sağlayıcı aracılığıyla) yapabilirsiniz.
    Komple iletişim sistemi: ADSL2+ modem, 2 FXS portlu, PSTN yedekli VoIP Ağ Geçidi, 54 Mbps Kablosuz Erişim Noktası, Router, Switch ve Firewall
    Medya Merkezi / Kontrol Noktası: USB 2.0 Host portu kullanıcıların harici bir disk sürücü ya da yazıcıyı bir bilgisayara gerek olmadan WAV-275’e bağlayarak yerel ağ üzerinde paylaşmalarına olanak sağlar.
    Uzaktan Yönetim: Otomatik provizyon (TR-69, TR-98, TR-111 ) ve CWMP ile VoIP ayarları (TR-104) desteği. Ayrıca SNMP ve Web üzerinden uzaktan yönetim.
    Çok Dilli Web Arayüzü: İki dil desteklemektedir (Türkçe ve İngilizce)
    Kendi telefonunuzu kullanın: Ayrıca bir bilgisayar, mikrofon ya da  kulaklık gerekmez
    Özel bir kod çevirmeden: Alıştığınız gibi telefon edin!
    Yüksek ses kalitesi: Kesintisiz, gecikmesiz, yankısız
    Aynı anda hem VoIP görüşmesi yaparken hem de İnternet’e erişebilirsiniz
    VLAN desteği: Ethernet portları üzerinden 4 sanal yerel ağ tanımlayabilme olanağı
    54 Mbps kablosuz İnternet erişimi
    AirTies Mesh Teknolojisi®: AirTies Kablosuz ürünleriyle kapsama alanını genişletme imkanı
    Kolay Kurulum ve Yönetim: Kolay Kurulum CD’sini takıp animasyonla gösterilen kurulum adımlarını takip etmeniz yeterli
    ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz/gönderdiğiniz veri miktarını görebilirsiniz.

    Airties RT-111 ADSL2+ 4 Port Modem Kullanım Kılavuzu

    RT-111 ADSL2+ 4 Port Modem

    EVİNİZDE kaç masaüstü bilgisayarınız var?
    Hızlı ve güvenli Internet erişiminde komple çözüm!
    ADSL2+ Modem, Router, Firewall, 4 Ethernet Portlu Switch
    AirTies RT-111 ile ADSL hattınız üzerinden İnternet’e erişir, 4 bilgisayarı RT-111’in Ethernet portlarına direkt olarak bağlayarak yerel ağınızı güvenli bir şekilde kurabilirsiniz. Switch kullanarak cihaz sayısını 253’e kadar arttırabilir, yüksek hızda İnternet erişiminizi (ADSL2+ ile 24Mbps / 4Mbps) yerel ağınıza dağıtabilirsiniz.
    ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz/gönderdiğiniz veri miktarını ve anlık veri indirme hızınızı görebilir, limitli ADSL hattına sahipseniz masrafınızı kontrol edebilirsiniz.
    Tak&Çalıştır özelliği ile Türkiye ADSL ayarları önceden yapılmış olan modeminizle Internet’e bağlanmak için; AirTies Türkçe Sesli İnteraktif Kolay Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takmanız ve sadece ADSL abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterli.
    Gelişmiş anti-DoS SPI firewall sayesinde RT-111 yerel ağınızı hacker ve DoS (denial of service) saldırılarından korurken URL, IP ve MAC adresi bazında Internet erişimi kontrolu sağlar.
    AirTies ADSL Hizmet Programı modeminizin Firmware’inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin Firmware’ini otomatik olarak günceller. Güncel Firmware’i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir.
    AirTies RT-111, AirTies’ın Türkiye’deki AR&GE ekibi tarafından, en gelişmiş çipler kullanılarak, Türkiye şartlarına uygun olarak geliştirilmiştir.

    Olympus FE-230 Dijital Fotoğraf Makinesi Kullanım Kılavuzu

    Olympus FE-230 Dijital Fotoğraf Makinesi için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    Airties WAR-141 Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

    WAR-141 Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

    OFİSLERİNİZİ İnternet ÜZERİNDEN birbirine güvenli bağlamak ister misiniz?
    AirTies WAR-141 125Mbps Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem, evinizde ve işyerinizde ADSL hattınız üzerinden tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklere sahiptir. WAR-141; ADSL2+ Modem, 125Mbps Kablosuz Erişim Noktası, IPSec VPN, VLAN, QoS, Router, Firewall ve 4 Portlu Ethernet Switch fonksiyonlarını tek başına yerine getiren komple bir iletişim cihazıdır.

    WAR-141 VPN (Virtual Private Network) özelliği, Internet üzerinden farklı şubeler arasında güvenli bağlantılar kurmanızı sağlar. Noktadan noktaya veya noktadan çok noktaya IPSec VPN tünel oluşturabilir ve farklı noktaları internet üzerinden güvenli bir şekilde birbirine bağlayabilirsiniz. VPN ile ofisleriniz arasında tüm iletişiminizi internet üzerinden daha güvenli, hızlı ve ekonomik bir biçimde gerçekleştirirsiniz. Aynı biçimde evinizden iş yerinize kuracağınız IPSec VPN tünel ile, evinizden iş yerinizdeki yerel ağa bağlanabilir, dosya transferi yapabilir, e-mail’lerinize ulaşabilirsiniz.

    Airties WAR-140 Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

    WAR-140 Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

    Firmanıza özel VPN, QoS, kablosuz yerel ağ ve İnternet çözümü!
    AirTies WAR-140 125Mbps Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem, evinizde ve işyerinizde ADSL hattınız üzerinden tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklere sahiptir. WAR-140; ADSL2+ Modem, 125Mbps Kablosuz Erişim Noktası, IPSec VPN, VLAN, QoS, Router, Firewall ve 4 Portlu Ethernet Switch fonksiyonlarını tek başına yerine getiren komple bir iletişim cihazıdır.

    WAR-140 VPN (Virtual Private Network) özelliği, Internet üzerinden farklı şubeler arasında güvenli bağlantılar kurmanızı sağlar. Noktadan noktaya veya noktadan çok noktaya IPSec VPN tünel oluşturabilir ve farklı noktaları internet üzerinden güvenli bir şekilde birbirine bağlayabilirsiniz. VPN ile ofisleriniz arasında tüm iletişiminizi internet üzerinden daha güvenli, hızlı ve ekonomik bir biçimde gerçekleştirirsiniz. Aynı biçimde evinizden iş yerinize kuracağınız IPSec VPN tünel ile, evinizden iş yerinizdeki yerel ağa bağlanabilir, dosya transferi yapabilir, e-mail’lerinize ulaşabilirsiniz.

    Airties RT-210 Kablosuz ADSL2+ 4 Portlu Modem

    RT-210 Kablosuz ADSL2+ 4 Portlu Modem

    Kablosuz İnternet özgürlüğü
    AirTies RT-210 ile dilediğiniz her yerde ADSL hattınız üzerinden İnternete erişir, kablosuz yerel ağınızı güvenli bir şekilde kurarsınız.
    54 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile oluşturacağınız kablosuz yerel ağınıza, cihazın üzerindeki 4 Ethernet portunu kullanarak kablolu cihazları da dahil edebilirsiniz. ADSL2+ özelliği ile sağlanan yüksek hızda (24Mbps / 4Mbps) İnternet erişimini, yerel ağınıza dağıtabilirsiniz.
    WPA ve WEP protokollerini, MAC filtrelemesini destekleyen gelişmiş kablosuz ağ güvenliği ve SPI firewall sayesinde yerel ağınıza ve bilgisayarlarınıza istenmeyen kimse erişemez.
    ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz veri miktarını (GigaByte) ve anlık veri indirme hızını (Kbps) grafiksel ve sayısal olarak görebilir, limitli ADSL hattınızın masrafını kontrol edebilirsiniz.

    17 Ocak 2011 Pazartesi

    Olympus MJU-830 Kullanım Kılavuzu

    Olympus MJU-830 8.0 MP 2.5" Lcd Dijital Fotoğraf Makinesinin Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    Sony Cyber-Shot DSC-W80 Kullanım Kılavuzu

    Sony Cyber-Shot DSC-W80 Digital Fotograf Makinasının Türkçe Kullanım Kılavuzu

    JVC GZ-MG37 30GB HDD Kamera Kullanım Kılavuzu

    JVC GZ-MG37 30GB Hard Disk HDD Kamera için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    JVC Everio GZ-MG575 40 GB Hard Disk Video Kamera Kullanım Kılavuzu

    JVC Everio GZ-MG575 40 GB Hard Disk Video Kamera için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    JVC CU-VD10 Dvd Kopyalama Cihazı Kullanım Kılavuzu

    JVC CU-VD10 Share Station Dvd Kopyalama Cihazının Türkçe Kullanım ve Kurulum Kılavuzu.

    Olympus FE-210 Kullanım Kılavuzu

    Olympus FE-210 7.1 Megapixel Dijital Fotograf Makinasının Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    JVC GR-D53e Kullanım Kılavuzu

    JVC GR-D53e Mini-DV Video Kamera için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    Panasonic Lumix DMC-LC1 Dijital Fotoğraf Makinesi Kullanım Kılavuzu

    Panasonic Lumix DMC-LC1 5.0 Megapixel Dijital Fotoğraf Makinesinin Türkçe Kullanım Kılavuzu.

    6 Ocak 2011 Perşembe

    Kodak EasyShare DX6490 Kullanım Kılavuzu

    Kodak EasyShare DX6490 Dijital Fotoğraf Makinesinin türkçe kullanım kılavuzu

    Kodak EasyShare Z1275 Kullanım Kılavuzu

    Kodak EasyShare Z1275 Dijital Fotoğraf Makinesi için Türkçe Kullanım ve Destek Kılavuzu.

    Sony HDR-UX3E Mini HD DVD Kullanım Kılavuzu

    Sony HDR-UX3E Mini HD DVD dijital video kamera için kullanım kılavuzu(ing)

    ESET Smart Security 4 Kullanım Kılavuzu

    ESET Smart Security 4 türkçe kullanım kılavuzu. ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware ESET Kişisel Güvenlik Duvarı ESET İstenmeyen Postaları Engelleme

    3 Ocak 2011 Pazartesi

    1 Ocak 2011 Cumartesi

    Sony DSC-F717 Kullanım Kılavuzu

    Sony Cyber-Shot DSC-F717 Dijital Fotoğraf Makinesi için kullanım kılavuzu(ing)

    Sony Cyber-Shot DSC-H5 Kullanım Kılavuzu

    Sony Cyber-Shot DSC-H5 Dijital Fotoğraf Makinesi için kullanım kılavuzu(ing)

    Sony DSC-H7 Kullanım Kılavuzu

    Sony Cyber-Shot DSC-H7 Dijital Fotoğraf Makinesinin türkçe kullanım kılavuzu