26 Ocak 2011 Çarşamba

ZyXEL P-660R-T1 v3 ADSL2+ 1 Port Modem/Router

Ev Kullanıcıları ve küçük işletmeler için Yüksek Hızlı ADSL2+ 1 Port Modem/ Router

    * ADSL2/ADSL2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
    * 1 adet 10/100 Mbps Ethernet Portu
    * Kolay Kurulum Programı ile Internet ayarlarını hızlı ve kolay yapılandırma
    * Otomatik firmware güncellleme

Yüksek Hızda Internet Erişimi
P-660R Serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızda ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumludur. 12Mbps (ADSL2) veya 24Mbps’e (ADSL2+) varan en yüksek hız seviyeleri ile P-660R Serisi geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek seviyede veri aktarım oranı ve daha fazla bant genişliği sunmaktadır. Bunun yanında daha yüksek hız seviyeleri ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Kullanıcılar artık ADSL hizmetlerinin keyfini çıkarmanın yanında, interaktif oyun oynama, video izleme, ve gerçek zamanlı ses gibi genişbant multimedya uygulamalarını her zamankinden daha kolay kullanabiliyorlar.

Multi-NAT
NAT, sistem yöneticilerinin güç sarfetmeden IP yönetimi ve güvenlik için özel bir IP ağı oluşturmalarını sağlayan kolay bir çözüm sunar. ZyNOS NAT teknolojisi ile güçlendirilen P-660RU Serisi, NetMeeting, CuSeeMe, IP TV, QuickTime, Real Player(RSP/RTSP), Xbox, vb. gibi en popüler Internet multimedya uygulamalarını destekler.

Sıfır Konfigürasyon Desteği
ZyXEL'in özel Sıfır Konfigürasyon teknolojisi sayesinde sunulabilen hızlı ve kolay kurulum, kullanıcıların bir DSL bağlantısını sadece dakikalar içerisinde kurabilmelerine olanak tanıyor.

Kolay Kurulum Programı
Kolay Kurulum Programı, P-660R için kullanıcı dostu ve hızlı bir kurulum arayüzü sağlar. ZyXEL’in sesli ve görüntülü kurulum rehberi sayesinde donanım bağlantıları ve ardından Internet bir çırpıda yapılabilir.

Yükleme Ve Kullanım Kılavuzu : 

http://www.zyxel.com.tr/web/download.php?FileName=340BRM1D0.rar&BuildFlag=local