27 Ocak 2011 Perşembe

Airties WOB-100 Kablosuz Dis Ortam Köprüsü

WOB-100 Kablosuz Dis Ortam Köprüsü

Kablosuz teknolojilerde Türkiye’nin lideri AirTies, güvenilir ve yüksek performansli yeni dis alan kablosuz ag çözümünü sunar: WOB-100 Kablosuz Köprü / Erisim Noktasi / Tekrarlayici. WOB-100, herhangi bir dis mekanda 2.4 frekans bandinda çalisarak yüksek seviyelerde kablosuz sinyal gönderme, tekrarlama ve köprüleme yetenegine sahiptir.
WOB-100, dis alanlardaki kurumsal projelerinde kablosuz teknolojileri kullanmak isteyenler için ideal bir çözümdür. Cihazin “Erisim Noktasi(Access Point)” özelligi sayesinde, yüzme havuzlari, büyük teraslar, golf sahalari, spor tesisleri gibi alanlarda hot-spot olusturarak müsterilerinize kablosuz internet hizmeti sunabilirsiniz.
Cihazin sundugu en ideal çözümlerden biri, farkli binalardaki aglarin birlestirilmesini saglayan “Köprü(Bridge)” islevidir. Buna göre noktadan noktaya ya da 1 noktadan 8 noktaya kadar baglanti yapilabilir. WOB- 100’ün üzerinde bulunan çikarilabilir 5.5 dBi kazanca sahip omni anten ile 400m’lik mesafede 54Mbps, 1 km’lik mesafede 18Mbps, 3km’lik mesafede ise 5,5 Mbps’ye varan hizlarda kablosuz baglanti saglayabilirsiniz. Bu mesafeleri daha yüksek kazançli antenleri kullanarak arttirabilirsiniz.
WOB-100 dis ortamlarda karsilasilan zorlu çevre sartlari altinda çalisabilecek sekilde tasarlanmistir. Su geçirmeyen ve zorlu ortam sartlarina karsi dayanikli olan sasesi sayesinde bütün elektronik aksam disarida bulunur. Böylece anten kablolari gerektirmez ve kablolardan kaynaklanan sinyal kayiplarindan etkilenmez. Cihazi, ethernet kablosu üzerinden güç alabilmesi sayesinde güç çikislarinin olmadigi alanlarda bile rahatça kullanabilirsiniz. Mekanik montaj kiti, kablo baglantisi için gereken adaptörler, güç enjektörü ve izolasyon bandi kit olarak WOB-100’ün paketine dahil edilmistir.
Rahat bir kurulumun ardindan WOB-100’ü 4 ayri islev için kullanabilirsiniz: Erisim Noktasi, Noktadan Noktaya Köprü, Noktadan Çoklu Noktaya Köprü ve Kablosuz Client. Cihazi, hangi operasyon modunda kullanirsaniz kullanin, WEB sifreleme(64/128/152bit) ve 802.1x tanimlamasini içeren WPA standarti ile yüksek güvenlik saglayabilirsiniz. MAC adres filtreleme, SSID gizleme gibi özellikler de diger önemli opsiyonlardir.

Yükleme Ve Kullanım Kılavuzu :
http://www.airties.com/usermanuals/WOB100TR_UM.pdf