23 Ocak 2011 Pazar

Airties WAR-141 Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

WAR-141 Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem

OFİSLERİNİZİ İnternet ÜZERİNDEN birbirine güvenli bağlamak ister misiniz?
AirTies WAR-141 125Mbps Kablosuz ADSL2+ VPN 4 Portlu Modem, evinizde ve işyerinizde ADSL hattınız üzerinden tüm iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklere sahiptir. WAR-141; ADSL2+ Modem, 125Mbps Kablosuz Erişim Noktası, IPSec VPN, VLAN, QoS, Router, Firewall ve 4 Portlu Ethernet Switch fonksiyonlarını tek başına yerine getiren komple bir iletişim cihazıdır.

WAR-141 VPN (Virtual Private Network) özelliği, Internet üzerinden farklı şubeler arasında güvenli bağlantılar kurmanızı sağlar. Noktadan noktaya veya noktadan çok noktaya IPSec VPN tünel oluşturabilir ve farklı noktaları internet üzerinden güvenli bir şekilde birbirine bağlayabilirsiniz. VPN ile ofisleriniz arasında tüm iletişiminizi internet üzerinden daha güvenli, hızlı ve ekonomik bir biçimde gerçekleştirirsiniz. Aynı biçimde evinizden iş yerinize kuracağınız IPSec VPN tünel ile, evinizden iş yerinizdeki yerel ağa bağlanabilir, dosya transferi yapabilir, e-mail’lerinize ulaşabilirsiniz.


/
AirTies WAR-141 VLAN (Virtual Local Area Network) özelliği ile yerel ağınızda farklı kullanıcı grupları için sanal ağlar oluşturabilirsiniz. Farklı sanal ağlarda bulunan kullanıcıların birbirine ulaşmaları engellenir. Bu sayede şirket içinde farklı departmanlar ya da misafir kullanıcılar arasında erişim engellenir ve bütün kullanı grupları WAR-141 üzerinden güvenli biçimde Internet’e ulaşır.
Örneğin misafirleriniz için ayrı VLAN yaratabilir, misafirlerinizin şirketinize özel yerel ağa ve bilgilere erişmeden Internet’e çıkmalarını sağlayabilirsiniz.

/
WAR-141 QoS (Quality of Service) ve SIP passthrough özellikleri ile VoIP’e (Voice over Internet Protocol) hazırdır. WAR-141’e bir VoIP Router cihazını kolaylıkla bağlayabilir, QoS özelliği sayesinde VoIP uygulamalarında yüksek ses kalitesi elde edebilirsiniz. Ayrıca SIP Passthrough özelliği, WAR-141 üzerinde herhangi bir ayar yapmadan SIP protokolu destekleyen VoIP cihazlarını Ethernet girişine takarak çalıştırabilmenizi sağlar.
/
WAR-141’in desteklediği Kablosuz G++ Teknolojisi ile çok daha hızlı (125Mbps) kablosuz iletişim daha geniş alanlarda sağlanabilir. G++ özelliğinden yararlanabilmek için kablosuz ağdaki diğer cihazların da bu teknolojiyi destekleyen AirTies cihazları olması gereklidir.

Yükleme Ve Kullanım Kılavuzu :
http://www.airties.com/usermanuals/WAR141TR_UM.pdf