4 Nisan 2011 Pazartesi

ZyXEL P-661HW-D series 802.11g Kablosuz ADSL2+ 4 portlu Güvenlik Ağ Geçidi

Kolay Dağıtım için Sağlam Güvenlik Ağ Geçidi


  • ADSL 2+ Internet Erişimi
  • Kablosuz g+ SuperSpeed Teknolojisi
  • Medya Bant Genişliği Yönetimi (Media Bandwidth Management)
  • Kablosuz Multimedya (WMM)
  • 2 adet IPSec VPN tünel sonlandırma
  • WDS (Ortamdaki Access Point'lerle kablosuz haberleşme) desteği







Yüksek Hız ve Geniş Kapsama Alanına Sahip Kablosuz LAN Bağlanabilirliği
IEEE 802.11g kablosuz standardı ile uyum sayesinde P-661HW-D1/D3/D7, 54Mbps’e varan erişim hızı sunar. Bunun yanında ZyXEL’in özel Kablosuz g+ SuperSpeed teknolojisi sayesinde P-661HW-D1/D3/D7, bir kablolu ağı yüksek esneklik ve hareket yeteneği sunması için genişletebilmek üzere 125 Mbps’e kadar kablosuz iletim hızı sunar.

Sağlam Firewall Güvenliği ve IPSec VPN
ICSA sertifikalı ZyNOS işletim sistemi P-661HW-D Serisi ile, sınıfının en iyisi güvenlik duvarı performansı ve sağlam güvenlik sunmaktadır. Denial of Service (DoS, Hizmet Reddi) ve Distributed Denial of Service (DdoS, Dağıtılmış Hizmet Reddi) saldırılarını önlemek üzere Stateful Packet Inspection (SPI) özelliği sayesinde P-661HW-D Serisi sanal korsanlara, ağ hırsızlarına ve diğer kötü niyetli tehditlere karşı ilk savunma hattını oluşturuyor. Bunun yanında VPN özelliği, özel bir kiralık hat ihtiyacı duymadan iki alan arasında iletişim güvenliği sağlamak üzere Internet üzerinden gönderilen verilerin şifrelemesini yapıyor. Böylelikle P-661HW-D Serisi güvenli bir küresel bağlanabilirliği size düşük bir maliyetle sunabiliyor.

Multimedia Auto Provisioner Express (MAP Express) ile Kolay Kurulum
İnteraktif multimedya arabirimi yoluyla ZyXEL Multimedia Auto Provisioner (MAP), teknik uzmanlığa sahip olmayan kullanıcıların bile aygıt kurulumu ve konfigürasyonunu sadece birkaç tıklama ile kolaylıkla yapabilmeleri için adım adım izleyebilecekleri detaylı bir rehberlik sunuyor.
İnteraktif Kurulum Eğitimi ile kullanıcılar, gezinti araç çubuğunda bulunan kontrol düğmelerini kullanarak sunum hızlarını değiştirebilirler. Aynı zamanda kullanıcı dostu Konfigürasyon Cini, kullanıcıların otomatik konfigürasyon durumlarını kolaylıkla görüntüleyebilmelerini ve kurulumu ekran direktiflerini takip ederek herhangi bir zorlukla karşılaşmadan tamamlamalarını sağlar.
WDS (Wireless Distribution System) Desteği
Bu özellik ile P661HW-D1 modeli ile G-570S Access Point modeli kendi aralarında kablosuz haberleşebilmektedir. Bu sayede kablosuz kapsama alanı zahmetsiz bir şekKUilde genişletilebilmektedir.
Not: WDS özelliği için WDS destekli firmware'in (3.40(ATM.1)D0)yüklenmesi gerekmektedir.

 KULLANIM KILAVUZUNU İNDİR