3 Nisan 2011 Pazar

Airties Air 5450 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem

Son sürat kablosuz bağlantı ile duvarları aşmanın “N-Hızlı” çözümü
Air 5450 ve sahip olduğu 802.11n teknolojisi ile 300 Mbps’ye varan hızlarda kablosuz veri taşıyın, video izleyin ve resimlerinizi İnternet’e yükleyin. Kablosuz 802.11b/g cihazlar ile geri dönük uyumlu olarak çalışabilen Air 5450, eski teknolojilere kıyasla 6 kata varan hızda kablosuz iletişim sağlar. MIMO (Multiple Input Multiple Output) teknolojisi ve 802.11n standardının getirdiği gelişmiş hata düzeltme sistemleri ile kablosuz ağınızdaki bağlantı problemleri ve paket kayıpları tarihe karışır.
 

AirTouch teknolojisi, tek düğmeye basarak tam bir kablosuz ağ kurulumu ve yapılandırması sunuyor: Uzman olmayan pek çok kullanıcı için kablosuz güvenlik yapılandırması zor bir işlemdir. AirTouch, bu karmaşık işlemlerin herkes tarafından bir düğmeye dokunuşla gerçekleştirilebilmesini mümkün kılıyor.  AirTies cihazı üzerindeki “KUR” düğmesine basmanız, cihaza fiziksel olarak ulaşabilmenizi sağlamakta ve ayrıca güvenilir bir kullanıcı olduğunuzu cihaza bildirmektedir. Bu düğmeye bastığınızda AirTouch bağlantısı başlar ve Erişim Noktaları arasındaki güvenlik ayarları otomatik olarak yapılandırılır.
AirTouch teknolojisi ile ayrıca tek bir düğmeye dokunuşla bir Mesh ağı kurarak kablosuz ağınızın kapsamını genişletmeniz mümkün. Mesh ağı üzerinde yalnızca kablosuz ağınızın kapsamını istediğiniz kadar genişletmekle kalmaz, aynı zamanda en yeni kablosuz güvenlik protokolü olan WPA2’yi (Wi-Fi Korumalı Erişim – 2) kullanırsınız.

AirTies Mesh Teknolojisi ile betonarme duvarlara takılmayın!AirTies Mesh Teknolojisi çok katlı betonarme yapılarda ve geniş alanlarda ortaya çıkan sinyal zayıflaması sorununu çözer. Kapsama alanını genişletmek için AirTies Air 5450 ve Air 5450’ye Mesh protokolü ile bağlanan AirTies kablosuz tekrarlayıcı cihazlarını kullanmak yeterlidir. Mesh Teknolojisi sayesinde uzun mesafelere ya da betonarme engellere bağlı olarak yaşanan sinyal zayıflaması önlenir. Ayrıca kablosuz kapsama alanı dilediğiniz kadar genişletilebilir.
USB TAK ve PAYLAŞ (Plug and Share) Air 5450, USB Host özelliği sayesinde, tek bir noktadan tüm ağınıza yazıcı ve dosya paylaşımı yapmanıza olanak sağlar. Böylelikle, USB bağlantı noktası ile bilgisayarınıza bağlayıp kullanabildiğiniz her türlü yazıcı ve depolama aygıtını (USB hard disk, Flash Disk vb.) sadece tek bir bilgisayara bağlamak yerine Air 5450’ye bağlayarak tüm ağınıza paylaştırabilirsiniz. Bu şekilde standart bir USB yazıcıyı ya da depolama aygıtını, tıpkı bir ağ paylaşımlı cihaz gibi kullanabilirsiniz.
Desteklenen USB cihazlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.
Her zaman güncel kalın!!!

AirTies ADSL Hizmet Programı, modeminizin Firmware’inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin Firmware’ini otomatik olarak günceller. Güncel Firmware’i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir