26 Şubat 2011 Cumartesi

Airties Air 4420-3G 3G Kablosuz Router Kullanım Kılavuzu

AirTies’tan 3G İnterneti Paylaştıran Çözüm
Air4420 3G USB Tak&Paylaş özelliği sayesinde tek bir USB modem kullanarak bütün bilgisayarlarınızı 3G internete bağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken 3G USB modeminizi bilgisayar yerine doğrudan Air4420’ye bağlamak. Air4420 3G internet bağlantısını bütün laptop ve bilgisayarlarınıza paylaştırır.
3G bağlantısını bütün bilgisayarlarınıza paylaştırın
Küçük ve kompakt bir yapıya sahip olan Air 4420’yi, 3G interneti arkadaşlarınızla, ailenizle veya çalışma arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz. ADSL bağlantısının bulunmadığı veya kurmanın ekonomik olmayacağı durumlarda kolayca ve güvenli bir şekilde İnternet erişimi sağlamak için mükemmel bir çözümdür.

 
Yazlık evde internete bağlanmanın en kolay yolu!!  3G internet bağlantısını Wi-Fi kablosuz ağa dönüştürüp, Wi-Fi destekli bütün cihazlara paylaştırın. Yazlık evinize ADSL bağlatmak için evrak peşinde koşturma derdine son!
Sizin olduğunuz her yerde internet!! Air4420’yi arkadaşlarınız ile buluştuğunuz kafe ve restoranlara götürüp tek bir 3G USB modem kullanarak bütün arkadaşlarınızı Wi-Fi üzerinden internete bağlayın.
Ofis dışında çalışan gruplar için taşınabilir internet!! Sadece tek bir bilgisayarı internete bağlamak yerine, Air4420-3G ile Wi-Fi destekli akıllı telefon, tablet bilgisayar ve laptoplarınızı bulunduğunuz her yerde internete bağlayın.
Kapalı ortamlarda yaşanan 3G kapsama alanı sorunlarına kesin çözüm!!
Bina içi gibi kapalı alanlarda 3G sinyalleri zayıflamaktadır. Air4420’yi 3G sinyallarinin en iyi olduğu noktaya konumlandırabilir, 3G sinyalinin zayıf olduğu iç ortamlarda bağlantıyı Wi-Fi kablosuz ağ üzerinden sağlayabilirsiniz.  Üstelik Wi-Fi kablosuz ağınızın sınırlarını genişletmek için AirTies Mesh Teknolojisini kullanabilir,  kablosuz kapsama alanını dilediğiniz kadar genişletebilirsiniz.
 

Desteklenen 3G cihazları
Air 4420-3G güncel  firmware kullanılarak aşağıdaki USB 3G modemler ile uyumlu çalışmaktadır

  • Huawei k3565 rev2
  • Huawei E176G
  • Huawei E169
  • Huawei  E160E
  • ZTE mf636
Air4420-3G Türkiye’deki tüm 3G servis sağlayıcıları ile uyumludur.