28 Şubat 2011 Pazartesi

Airties Air 4450 300Mbps Kablosuz 4-port AP/Router Kullanım Kılavuzu

300 Mbps veri iletim hızı ile kablosuz iletişimin “N” hızlısı!
Air 4450’nin Erişim Noktası ve Router özellikleri ile ADSL modemler ve KabloNet modem cihazları üzerinden kablosuz İnternet erişimine sahip olabilirsiniz. Air 4450 802.11n teknolojisi ile 300 Mbps’ye varan hızlarda kablosuz veri taşıyabilmektedir. Böylelikle “N-Hızında” veri taşıyabilir, video izleyebilir ve resimlerinizi Internet’e yükleyebilirsiniz. Geleneksel kablosuz bağlantı hızlarına göre 6 kata kadar daha hızlı, kapsama alanında ise MIMO teknolojisi sayesinde 4 kata kadar daha geniş kapsama alanı* sağlayan Air 4450, tüm kablosuz ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilmiştir.

27 Şubat 2011 Pazar

Airties Air 4420 300 Mbps 2.4/5GHz Kablosuz Yaşam Noktası Kullanım Kılavuzu

Gerçek Performans için Kablosuz Ağınızı 5GHz’e Geçirin!!!
Günümüzde kablosuz erişim noktalarının büyük bir çoğunluğu 2.4 GHz frekansında çalışmaktadır. 2.4 GHz frekansından birbiri üzerine örtüşme yapmayan 3 adet kanal bulunmaktadır ve 802.11n destekli erişim noktaları yüksek bant genişlliği sağlayabilmek için aynı anda iki kanal birden kullanmaktadır.
Yukarıdaki şekilde kırmızı ile gösterilen kanallar,  2.4 GHz’de bulunan ve birbiri üzerine örtüşme yapmayan üç kanalı (1, 6 ve 11. kanallar) göstermektedir.
Günümüzde kablosuz ağ kullanımın yaygınlaşması ile 2.4GHz frekansında bulunan 3 kanal artık yetersiz kalmaktadır. Sonuçta kablosuz erişim noktaları komşu şebekeler ile aynı kanalda çalışmakta ve kablosuz ağ performansı azalmaktadır. Örneğin 300Mbps destekli diye aldığınız bir erişim noktası, komşunuzun erişim noktası ile aynı kanalda çalışıyorsa, performans yaklaşık olarak yarı yarıya düşmektedir. Çevrede aynı kanalda çalışan üç erişim noktası varsa, performans 3’te bire düşebilmektedir.

26 Şubat 2011 Cumartesi

Airties Air 4420-3G 3G Kablosuz Router Kullanım Kılavuzu

AirTies’tan 3G İnterneti Paylaştıran Çözüm
Air4420 3G USB Tak&Paylaş özelliği sayesinde tek bir USB modem kullanarak bütün bilgisayarlarınızı 3G internete bağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken 3G USB modeminizi bilgisayar yerine doğrudan Air4420’ye bağlamak. Air4420 3G internet bağlantısını bütün laptop ve bilgisayarlarınıza paylaştırır.
3G bağlantısını bütün bilgisayarlarınıza paylaştırın
Küçük ve kompakt bir yapıya sahip olan Air 4420’yi, 3G interneti arkadaşlarınızla, ailenizle veya çalışma arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz. ADSL bağlantısının bulunmadığı veya kurmanın ekonomik olmayacağı durumlarda kolayca ve güvenli bir şekilde İnternet erişimi sağlamak için mükemmel bir çözümdür.

25 Şubat 2011 Cuma

Airties Air 7120 Yüksek Çözünürlüklü 802.11N Kablosuz IPTV Alıcısı Kullanım Kılavuzu

Air 7120, size koaksiyel veya optik dijital ses çıkışı yoluyla çok kanallı sesin yanı sıra son derece net Yüksek Çözünürlüklü video sunan gerçek IPTV alıcısıdır. Bu modelin güzelliği, Canlı TV kanallarından Multicast Video, İsteğe Bağlı Video ve World-Wide-Web uygulamaları desteğinin yanı sıra, en iddialı ve yenilikçi interaktif TV özellikleri için geniş bir bellek ve depolama kapasitesine sahip olmasında yatar. 2 GB varsayılan boyuta sahip NAND flash ile bir sabit disk maliyetinin çok altında bir rakama, kolaylıkla Canlı TV’yi Duraklatma özelliğine sahip olabilirsiniz. Bu neredeyse herkesin bu özelliği standart TV deneyimlerinin bir parçası olarak elde etmesine olanak tanır. Daha az enerji tüketimi, gürültü ve fazladan sıcaklığın olmaması, veriye hızlı erişim ve daha yüksek güvenilirlik gibi ek avantajları saymıyoruz bile…
Harici bir USB dongle’ın kullanımı ile Air 7120, Wi-Fi üzerinden kablosuz İnternet ağ geçidinizden ses ve video aktarımına olanak tanıyan kablosuz özelliklere sahip olması için de ayarlanabilir ve böylece evde Ethernet kabloları döşenmesi ihtiyacını da ortadan kaldırır. Eğer AirTies şifre çözücünüzde şu anda bu özellik yoksa ve buna sahip olmak istiyorsanız, lütfen daha ayrıntılı bilgi için servis sağlayıcınız ile iletişime geçin. Evde kablosuz video dağıtımı ile ilgileniyorsanız, yerleşik kablosuz kapasitesi olan Air 7124 ilgili modeli de düşünebilirsiniz.

24 Şubat 2011 Perşembe

Airties Air 7124 Yüksek Çözünürlüklü 802.11N Kablosuz IPTV Alıcısı Kullanım Kılavuzu

 TV’nizde HD filmlerin, müziklerin ve fotoğrafların keyfini kablosuz çıkarın!

Air 7124, size koaksiyel veya optik dijital ses çıkışı yoluyla çok kanallı sesin yanı sıra son derece net Yüksek Tanımlamalı video sunan bir IP şifre çözücüdür. Canlı TV kanallarından Multicast Video, İsteğe Bağlı Video ve World-Wide-Web uygulamaları desteğinin yanı sıra bu modelin güzelliği yerleşik Wi-Fi 802.11n 2x2MIMO bağlanabilirlik özelliği ile birlikte gelmesinde yatar. Bu Wi-Fi üzerinden kablosuz İnternet ağ geçidinizden ses ve video aktarımına olanak tanır ve evde Ethernet kabloları döşenmesi ihtiyacını ortadan kaldırır. Evinizde bu özelliğe sahip olmak istiyorsanız, lütfen daha ayrıntılı bilgi için servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.

13 Şubat 2011 Pazar

Samsung VP-HMX10 Hd Kamera Kullanım Kılavuzu

Samsung VP-HMX10 Hd Dijital Video Kameranın Türkçe Kullanım Kılavuzu.

ZyXEL P-791 Series Yeni nesil G.shdsl Bridge / Router

ZyXEL P-791 G.shdsl bridge/router, kiralanan hat hizmetlerine düşük maliyetli, yüksek hızda bir alternatif sunarak, orta boyutlu işletmelerin Internet ve uzak ofis ağlarına erişimlerini sağlamak üzere tasarlanmış yenilikçi bir yeni nesil DSL çözümüdür. P-791 serisi 2.3Mbps’a varan seçilebilir hız seviyeleri üzerinden simetrik LAN’lar arası ve Internet erişim iletimleri sunar ve bunun yanında iki konum arasında uçtan uca bağlanabilirlik sunmak üzere hem sunucu hem de istemci modunda konfigüre edilebilir.

12 Şubat 2011 Cumartesi

Samsung VP-D451 Mini-DV Kamera Kullanım Kılavuzu

Samsung VP-D451 Mini-DV Kameranın Türkçe Kullanım Kılavuzu.

Nokia 6021 Kullanım Kılavuzu

Nokia 6021 model cep telefonu destek kullanım klavuzu

ZyXEL P-792H G.SHDSL 4 portlu Güvenlik Ağ Geçidi

P-792H G.SHDSL 4 portlu Güvenlik Ağ Geçidi
ZyXEL P-792H G.SHDSL 4 portlu Güvenlik Ağ Geçidi, orta boyutlu işletmelerin Internet ve uzak ofis ağlarına erişimlerini sağlamak üzere tasarlanmış düşük maliyetli bir DSL çözümüdür. Internet erişimi sürekliliğini sağlamak için, yüksek hızlı bir DSL portunu, 4 portlu 10/100Mbps otomatik MDI/MDIX Ethernet switch ve Dial-Backup (Arama Yedekleme) portu ile entegre eder. G.SHDSL teknolojilerinden faydalanan P-792H, 2.3Mbps’e varan seçilebilir hız seviyeleri üzerinden simetrik LAN’lar arası ve Internet erişim iletimleri sunarak, kiralanan hat hizmetleri için ideal, yüksek hızlı bir alternatif sunuyor. Bunun yanında iki konum arasında uçtan uca bağlanabilirlik sunmak üzere hem sunucu hem de istemci modunda konfigüre edilebiliyor.

P-792H  aynı zamanda sağlam Firewall özellikleri ve standart  IPSec Virtual Private Network  tünelleme sunan bir güvenlik ağ geçididir. Otomatik yük devretme/yeniden çalışma Dial Backup(Arama Yedekleme), Traffic Redirect (Trafik Yeniden Yönlendirme), Media Bandwidth Management gibi ek özellikler bir taraftan işletim ve bakım maliyetlerini düşürürken diğer taraftan elde edilen performansı en üst seviyeye taşıyacaktır.

11 Şubat 2011 Cuma

Samsung VP-D455i Mini Dv Kamera Kullanım Kılavuzu

Samsung VP-D455i Mini Dv Kameranın Türkçe Kullanım Kılavuzu.

ZyXEL P-793H G.SHDSL.bis 4 portlu Güvenlik Ağ Geçidi

Hızlı Simetrik Bağlantı ile Güvenli Internet Erişimi
 * 11.38Mbps’a kadar Simetrik Veri Oranı
 * 2-wire/4-wire Mod Seçeneği
 * TR-069 (HTTP) ile Kolay Dağıtım
 * Sağlam, Sınıfının En İyisi Firewall Security
  * Media Bandwidth Management (MBM) QoS
Faydalar
      Yüksek hızda simetrik veri iletimi

P-793H, küçük/orta boyutlu ofisler için mevcut bakır hat üzerinden Internet erişimi ve LAN’lar arası uygulamalara erişim sunan yüksek performanslı bir G.SHDSL Gateway’dir. P-793H, 2-wire modunda 5.69Mbps’a varan veri iletim oranları sunmak üzere gelişmiş G.SHDSL.bis teknolojisinden tam olarak faydalanıyor. 4-wire modunda ise, 11.38Mbps’a çıkabilen iki katı oranında iletim seviyesi elde edebilirsiniz.

Nokia 6600 Kullanım Kılavuzu

Nokia 6600 Cep telefonu için türkçe kullanım kılavuzu

8 Şubat 2011 Salı

5 Şubat 2011 Cumartesi

4 Şubat 2011 Cuma

ZyXEL P-660HW-T1 v3 TTNET Kablosuz ADSL 2+ 4 portlu Modem/Router

Ev ve İşyeri Kullanımı içinYüksek Hızlı Kablosuz ADSL2+ Modem/Router
- ADSL 2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
- Medya Bant Genişliği Desteği
- Kolay Kurulum için Multimedia Auto Provisio
- WDS (Ortamdaki Access Point'lerle kablosuz haberleşme) desteği

Yüksek Hızlı Internet Erişimi
ZyXEL P-660HW serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660HW serisi, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660HW serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
 

Airties WUS-200 Kablosuz USB Adaptörü Kullanım Kılavuzu

WUS-200 Kablosuz USB Adaptörü

Masaüstü ya da dizüstü bilgisayarınızın kablosuz ağ bağlantısı
AirTies WUS-200 ile masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızı, kablosuz yerel ağınıza 54 Mbps hızında bağlarsınız.
  • 802.11g/b uyumlu 54 Mbps hızında kablosuz iletişim
  • Gelişmiş kablosuz güvenlik özellikleri
  • 1,5 m. USB uzatma kablosuz ve masaüstü ünitesi
  • Türkçe gelişmiş ayarlar web arayüzü 

Samsung VP-DC565W Kullanım Kılavuzu

Samsung VP-DC565W DVD Dijital Video Kamera için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

3 Şubat 2011 Perşembe

ZyXEL P-660W-T1 v3 TTNET Kablosuz ADSL 2+ 1 portlu Modem/Router

Ev ve İşyeri Kullanımı içinYüksek Hızlı Kablosuz ADSL2+ Modem/Router
- ADSL 2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
- Trafik Önceliklendirme Desteği
- Kolay Kurulum için Multimedia Auto Provisio
- WDS (Ortamdaki Access Point'lerle kablosuz haberleşme) desteği

Yüksek Hızlı Internet Erişimi
ZyXEL P-660W serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660HW serisi, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660W serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
 

Apple iPhone Kullanım Kılavuzu

Apple iPhone Model Cep Telefonu için Türkçe Kullanım Kılavuzu.

Airties WUS-201 54 Mbps Kablosuz USB Adaptör Kullanım Kılavuzu

WUS-201 54 Mbps Kablosuz USB Adaptör

BİLGİSAYARLARINIZI KABLOLARDAN ARINDIRIN büyük sorunlarınıza, küçük ve akıllı çözümler
AirTies WUS-201 ile kablosuz yaşam standartlarınızı bir adım daha ileriye taşıyın
WUS-201, masaüstü bilgisayarlarınıza ve kablosuz bağlantı özelliği olmayan dizüstü
bilgisayarlarınıza kablosuz özgürlük kazandırır.
Bilgisayarlarınıza bağlamak zorunda olduğunuz metrelerce kablo yığıntısından
kurtulabilirsiniz. Cebinize sığabilecek kadar küçük olan WUS-201i, kolay kurulum CD’si aracılığı ile kurarak istediğiniz zaman istedi ğ iniz yerde kullanabilirsiniz.
WUS-201 kullanarak çok eski PC ve dizüstü bilgisayarlarınıza bile USB portu üzerinden kablosuz bağlantı özelliği kazandırabilirsiniz.
AirTies WUS-201, 802.11 b /g standartlarına uygun bütün kablosuz erişim noktaları
ile uyumlu çalışır. Ayrıca 54 Mbps bağlantı hızı ile kesintisiz ve hızlı veri aktarımı
sağlayabilirsiniz.
Kablosuz erişiminizi cebinizde taşıyın
Taşıma kolaylığı ile cebinize bile rahatlıkla sığabilecek WUS-201i dilediğiniz her yerde bilgisayarınıza takıp, kablosuz bağlantının rahat lığını yaşayabilirsiniz
Minimum boyutlarda maksimum kullanım kolaylığı sağlayan WUS-201 ile her yerde
kolay ve hızlı kablosuz bağlantı sağlayabilirsiniz.
WEP, WPA ve WPA2 şifreleme ile en üst seviye güvenlik
WUS-201 desteklediği en güncel şifreleme standartları sayesinde bilgisayarlarınızın güvenli biçimde kablosuz ağa bağlanmalarını sağlar.
Türkçe kolay kurulum
Türkçe kurulumu ve kullanım kılavuzu ile WUS-201i her yerde kolaylıkla kurabilir ve
kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Türkçe Kurulum CD‘ nizi
bilgisayarınıza yerleştirerek çalıştırmak olacaktır

Samsung VP-M110S Mini Dv Kamera Kullanım Kılavuzu

Samsung VP-M110S Mini Dv Kameranın Türkçe Kullanım Kılavuzu.

Samsung VP-D375W Kullanım Kılavuzu

Samsung VP-D375W 34x Optik 1200x Dijital Zoom Mini Dv Kamera için Kullanım Kılavuzu(ing)

2 Şubat 2011 Çarşamba

ZyXEL P-660W-T1 v2 TTNET Kablosuz ADSL 2+ 1 port ADSL Modem/Router

Ev ve İşyeri Kullanıcıları için yüksek Hızlı Kablosuz ADSL2+ Modem/Router
- ADSL 2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
- Türkçe/İngilizce Destekli Kolay Kurulum Programı
- Güçlü SPI Firewall Güvenliği
- Medya Bant Genişliği Yönetimi (MBM) Desteği
- WDS (Wireless Distribution System) Desteği
- Otomatik Firmware (Güncel Modem Yazılımı) Güncelleme

Yüksek Hızlı Internet Erişimi
ZyXEL P-660W serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660W serisi, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660W serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
 

Airties RT-101 ADSL2+ Combo Modem Kullanım Kılavuzu

RT-101 ADSL2+ Combo Modem

AirTies RT-101’in sunduğu ADSL2+ teknolojisiyle 24 Mbps’ye varan hızlarda internete bağlanabilir, USB ve Ethernet portları üzerinden ADSL bağlantınızı 2 bilgisayara dağıtabilir, bu sayede bağlantınızı paylaştırarak her 2 bilgisayardan da Internete aynı anda erişebilirsiniz.

ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz toplam veri miktarını ve anlık veri indirme hızınızı grafiksel ve sayısal olarak görebilir, limitli ADSL hattına sahipseniz masrafınızı kontrol edebilirsiniz.


  • Aynı anda 2 bilgisayar için ADSL2+ ile hızlı İnternet

  • SPI Firewall ile gelişmiş güvenlik ayarları

  • Türkiye şartlarına uyumlu tasarım ve ArGe

  • ADSL Sayacı ve Hizmet Programı

  • Tanımlı Türk Telekom ayarları ve Tak&Çalıştır (UPnP)

  • Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı

  • Türkçe gelişmiş ayarlar web arayüzü

  • Türkçe Kullanım Klavuzu

  • Splitter AirTies RT-101, AirTies’ın Türkiye’deki ArGe ekibi tarafından, en gelişmiş çipler kullanılarak yenilenmiş ve RT-102 ismiyle kullanıcılara sunulmuştur.

  • 1 Şubat 2011 Salı

    ZyXEL P-660W-T1 v3 RETAIL Kablosuz ADSL 2+ 1 portlu Modem/Router

    Ev ve İşyeri Kullanımı içinYüksek Hızlı Kablosuz ADSL2+ Modem/Router
    - ADSL 2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
    - Medya Bant Genişliği Desteği
    - Kolay Kurulum için Multimedia Auto Provisio
    - WDS (Ortamdaki Access Point'lerle kablosuz haberleşme) desteği

    Yüksek Hızlı Internet Erişimi
    ZyXEL P-660W serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660W serisi, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660W serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
     

    Airties RT-103 ADSL2+ Combo Modem Kullanım Kılavuzu

    RT-103 ADSL2+ Combo Modem

    İNTERNET BAĞLANTISI, için en ekonomik çözümü biliyor musunuz?
    Hızlı ve güvenli internet için ekonomik çözüm!
    ADSL2+ Modem, Router, Firewall, 1 USB, 1 Ethernet
    AirTies RT-103’ün sunduğu ADSL2+ teknolojisiyle 24 Mbps’ye varan hızlarda Internet’e bağlanabilir, USB ve Ethernet portları üzerinden ADSL bağlantınızı 2 bilgisayara dağıtabilir, bu sayede bağlantınızı paylaştırarak
    he r 2 bilgisayar da n d a Internet’e a ynı a nda e rişeb ilir siniz.'
    AirTies RT-103, gelişmiş işlemcisi sayesinde, USB modemlerin aksine, bir bilgisayara bağlı olmadan çalışabilir, modem, firewall ve router görevlerini tek başına yerine getirir.
    ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz toplam veri miktarını ve anlık veri indirme hızınızı grafiksel ve sayısal olarak görebilir, limitli ADSL hattına sahipseniz masrafınızı kontrol edebilirsiniz.
    Tak&Çalıştır özelliği ile Türk Telekom ayarları önceden yapılmış olan modeminizle Internet’e bağlanmak için AirTies Türkçe Sesli İnteraktif Kolay Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takmanız ve sadece ADSL abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterli.
    Gelişmiş anti-DoS SPI firewall sayesinde RT-103 yerel ağınızı hacker ve DoS (denial of service) saldırılarından korurken URL, IP ve MAC adresi bazında Internet erişimi kontrolu sağlar.
    AirTies ADSL Hizmet Programı modeminizin Firmware’inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin Firmware’ini otomatik olarak günceller. Güncel Firmware’i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir.
    AirTies RT-103, AirTies’ın Türkiye’deki AR&GE ekibi tarafından, en gelişmiş
    çipler kullanılarak, Türk Telekom ADSL hatlarına ve Türkiye şartlarına uygun olarak geliştirilmiştir.