3 Nisan 2011 Pazar

ZyXEL P-662HW-D Series ADSL2+ 4 portlu Güvenlik Ağ Geçidi

SOHO Ağları için Sağlam, Ultra Yüksek Hızda ADSL 2+ Güvenlik Ağ Geçidi

  • ADSL2/ 2+ READSL Desteği
  • Firewall ve IPSecVPN Güvenliği
  • Ağ Anti-Virus Tarama Motoru Uyumlu
  • Otomatik Yük devretme ve Yeniden çalışma WAN Backup








Gelişmiş ADSL 2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
P-662HW-D Serisi, mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızda ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumludur. 12Mbps (ADSL2) ya da 24Mbps’e (ADSL2+) kadar çıkabilen hız seviyeleri ile P-662HW-D serisi, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre çok daha yüksek veritransferi oranı ve daha iyi bant genişliği sunuyor. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha geniş erişim uzaklığı sağlamak için de RE ADSL (Reach Extended ADSL) desteği sunuyor.
ZyXEL’in Wireless g+ SuperSpeed* teknolojisi ile P-662HW-D Serisi, 125Mbps’e varan geçilmesi kolay olmayan bir kablosuz iletim hızı da sunuyor. Bu özellikleri sayesinde P-662HW-D serisi, ağ erişim alanınızı genişletmede ilk tercihiniz haline geliyor.

Sağlam Firewall Güvenliği ve  IPSec VPN
ICSA sertifikalı ZyNOS işletim sistemi, P-662HW-D Serisi ile sınıfının en iyisi güvenlik duvarı performansını ve sağlam güvenliği garanti ediyor. Stateful Packet Inspection, DoS (Denial of Service, Hizmet Reddi) ve DDoS özellikleri üzerine kurulu olan P-662HW-D Serisi sanal korsanlara, ağ hırsızlarına ve diğer kötü niyetli tehditlere karşı ilk savunma hattını kuruyor. Bunun yanında VPN özelliği iki konum arasında güvenli veri iletimi sağlamak üzere Internet üzerinden veri şifrelemesini destekliyor, ve küresel bağlanabilirliği en düşük maliyetle temin ederek pahalı kiralık hatların yerini alıyor

Ağ tabanlı Anti-Virus
P- 662HW-D Serisi içindeki Anti-Virus tarama motoru kullanıcılara daha derin bir ağ güvenliği çeşitliliği sunar. Her gelen ve giden e-postayı (SMTP/POP3), ve bununla birlikte Web (HTTP) ve Dosya transferi (FTP) trafiğini tarayarak ve kontrol ederek, bir ağın giriş noktalarından gelebilecek virüs ve solucan saldırılarını tespit eder ve ortadan kaldırır. Otomatik imza güncellemeleri üzerine kurulu P- 662HW-D Serisi, virüslere karşı gerçek zamanlı ağ koruması sağlıyor ve Anti Virus teknolojisine hala sahip olmayan istemcileri koruma altında tutuyor.

Otomatik Yük Devretme ve Yeniden Çalışma ile WAN Backup Çözümü
P-662HW-D Serisi, tam güvenilirlik sağlamak üzere yük devretme ve yeniden çalışma özelliğine sahip WAN Backup Çözümünü sunar. DSL bağlantısının kesilmesi durumunda veri transferini koruyabilmek için, trafiği hem bir yedek ISDN hem de bir analog modem üzerine iletebilir. DSL bağlantısı yeniden kurulduğunda, trafik tam olarak geri kazanılır. P-662HW-D Serisi bunun yanında, sürekli Internet erişimini garantilemek üzere trafiği belirli bir ağ geçidine yeniden yönlendirerek, yedekleme fonksiyonları da yürütür. WAN Backup Çözümü aygıt bakım maliyetlerinden kazandırır ve günlük işletim kaybını en düşük seviyeye indirir.