17 Nisan 2011 Pazar

Airties WAV-275v2 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ Modem

Aynı anda iki ayrı VoIP telefon görüşmesi yapın. Hem de görüşmelerinizde hesaplı tarifelerden yararlanın.

ADSL2+ VoIP  IPTV Ağ Geçidi, 1 Sabit Hat (FXO), 2 Telefon (FXS), 4 Ethernet portu, 1 USB 2.0 Tak & Paylaş, Kablosuz Erişim Noktası, Router, Firewall
WAV-275v2 tek başına tüm ses ve veri iletişimi ihtiyaçlarınıza çözüm getirir. WAV-275v2 ile ADSL hattınız üzerinden Internet’e erişir, telefon görüşmelerinizi Internet üzerinden (bir VoIP servis sağlayıcı aracılığıyla) yapabilirsiniz.

Tak  & Paylaş Merkezi/Tek Bir Kontrol Noktası:
USB 2.0 Host portu kullanıcıların harici bir disk sürücü* ya da yazıcıyı bir bilgisayara gerek olmadan WAV-275v2’e bağlayarak yerel ağ üzerinde paylaşmalarına olanak sağlar.
Uzaktan Yönetim: LAN ve WAN için otomatik provizyon ve CWMP ile VoIP ayarları (TR-069, TR-098,TR-104, TR-111* ve TR-064*) desteği. Ayrıca Web, Telnet ve eski tür provizyon metodlarını (FTP/TFTP/SFTP/HTTP) destekler.
IPTV Desteği: WAV-275v2 bir IPTV uygulaması için gerekli tüm özelliklere sahiptir. IPTV, VOIP ve veri trafiğini birbirinden ayırabilmek için 8 adete dek ATM PVC destekler. Tek PVC üzerinden farklı servislerin sunulması durumunda da IPQoS özelliği kullanılarak farklı servis trafik tiplerine bant genişliği rezerve edebilir ve önceliklendirilebilir.
WAV-275v2 arkasında yer alan IPTV cihazlarını hangi Ethernet portuna takılırsa takılsın tanıyabilir ve o portu IPTV için tanımlanmış PVC’ye otomatik olarak yönlendirebilir. Bu sayede kullanıcı IPTV cihazının takılı olduğu Ethernet portunu değiştirse de servis devam eder. WAV-275v2, IPTV servisini router veya bridge modlarında destekleyebilir. IPTV cihazlarının  ilk ayarlarını yapabilmek için çeşitli DHCP opsiyonlarını servis sağlayıcı ağından DHCP’den alarak IPTV cihazına geçirebilir. Ayrıca desteklediği Any Port Any Service özelliği ile, ethernet portarına  takılı hizmet türlerini algılar ve kendisini bu hizmete göre  otomatik olarak yapılandırır.
WAV-275v2 IGMP v1 ve v2  özelliğini destekler ve bu sayede birden çok IPTV cihazı aynı kanalı istediğinde servis sağlayıcıya tek bir istek iletir. IGMP snooping özelliği sayesinde de WAV-275v2 servis sağlayıcıdan gelen yayını sadece o kanalı isteyen IPTV cihazının olduğu porta geçirir ve diğer portlara geçirmez.
WAV-275v2 yönetim protokollerinden TR-111 destekler*. Bu sayede WAV-275v2’nin arkasında yer alan IPTV cihazları TR-135 yönetim protokolü destekliyorsa
WAV-275v2 o cihazın uzaktan yönetilmesine izin verir.
AirTies Mesh Teknolojisi ile kablosuz kapsama alanını genişletme imkanı: Erişim Noktaları (AP)
arasında otomatik olarak kablosuz bağlantı kurup, bu bağlantıların sürekliliğini sağlayarak erişim mesafenizi otomatik* olarak arttırabilirsiniz.
Kolay Kurulum ve Yönetim: Kolay Kurulum CD’sini takıp animasyonla gösterilen kurulum adımlarını takip etmeniz yeterli.
ADSL Sayacı: WAV-275v2’ye bağlı tüm bilgisayarlara aylık indirdiğiniz ve gönderdiğiniz veri miktarını tek bir proramla görebilirsiniz.
*Firmware güncellemesi ile eklenecek özellikler.

 http://www.airties.com/usermanuals/WAV275v2TT_BlackBox_UM.pdf