11 Şubat 2011 Cuma

ZyXEL P-793H G.SHDSL.bis 4 portlu Güvenlik Ağ Geçidi

Hızlı Simetrik Bağlantı ile Güvenli Internet Erişimi
 * 11.38Mbps’a kadar Simetrik Veri Oranı
 * 2-wire/4-wire Mod Seçeneği
 * TR-069 (HTTP) ile Kolay Dağıtım
 * Sağlam, Sınıfının En İyisi Firewall Security
  * Media Bandwidth Management (MBM) QoS
Faydalar
      Yüksek hızda simetrik veri iletimi

P-793H, küçük/orta boyutlu ofisler için mevcut bakır hat üzerinden Internet erişimi ve LAN’lar arası uygulamalara erişim sunan yüksek performanslı bir G.SHDSL Gateway’dir. P-793H, 2-wire modunda 5.69Mbps’a varan veri iletim oranları sunmak üzere gelişmiş G.SHDSL.bis teknolojisinden tam olarak faydalanıyor. 4-wire modunda ise, 11.38Mbps’a çıkabilen iki katı oranında iletim seviyesi elde edebilirsiniz.

Sağlam Firewall Security ve IPSec VPN Desteği
ICSA sertifikalı ZyNOS, P-793H ile sınıfının en iyisi güvenlik duvarı performansı ve sağlam güvenlik sunuyor. Stateful Packet Inspection (SPI), Denial of Service (DoS, Hizmet Reddi) ve DDoS özellikleri tabanında, sanal korsanlara, ağ hırsızlarına, ve diğer kötü niyetli tehditlere karşı birinci savunma hattını oluşturuyor.
Bunun yanında VPN özelliği, iki konum arasında güvenli veri iletimini garantilemek üzere Internet üzerinden veri şifreleme özelliğini de destekliyor. VPN’ler özel kiralanmış hatların yerini almak üzere kullanılabilirler; bu şekilde küresel birbirine bağlanma da mümkün olan en düşük maliyet ile sağlanmış olur.

Media Bant Genişliği Yönetimi (MBM, Media Bandwidth Management) QoS
P-793H ağ yöneticilerinin Hizmet Kalitesini (QoS) garantilemek üzere ağ kaynakları ataması yapmalarına izin veriyor. Media Bandwidth Management (MBM) fonksiyonu, bant aralığı dağıtımını VoIP, video akışı, video konferans ya da interaktif oyun uygulamaları gibi belirli taleplere göre düzenleyerek, günlük işlemler içinde hizmetleri önceliklendiriyor, verimliliği ve üretkenliği yükseltiyor.

Otomatik Yük Devretme ve Yeniden Çalışma ile WAN Backup Çözümü
P-793H özellikleri arasında tam kapsamlı ağ güvenilirliği için yük devretme ve yeniden çalışma kapasitesine sahip bir WAN Backup Çözümü bulunmaktadır. DSL bağlantısı kesildiğinde, kesintisiz veri iletimini sürdürebilmek için trafik ya yedek ISDN üzerine ya da analog modem üzerine aktarılır. P-793H bunun yanında Internet bağlantısının erişilebilirliğini sağlamak üzere trafiği belirli bir ağ geçidine yönlendirebilir. WAN Backup Solution sizi aygıt yönetimi bakım masraflarından kurtarır ve beklenmedik ağ kesintileri yüzünden yaşanan iş kaybı oranını azaltır.

Kullanım Kılavuzunu indir :