13 Şubat 2011 Pazar

ZyXEL P-791 Series Yeni nesil G.shdsl Bridge / Router

ZyXEL P-791 G.shdsl bridge/router, kiralanan hat hizmetlerine düşük maliyetli, yüksek hızda bir alternatif sunarak, orta boyutlu işletmelerin Internet ve uzak ofis ağlarına erişimlerini sağlamak üzere tasarlanmış yenilikçi bir yeni nesil DSL çözümüdür. P-791 serisi 2.3Mbps’a varan seçilebilir hız seviyeleri üzerinden simetrik LAN’lar arası ve Internet erişim iletimleri sunar ve bunun yanında iki konum arasında uçtan uca bağlanabilirlik sunmak üzere hem sunucu hem de istemci modunda konfigüre edilebilir.



Faydalar

  Yüksek hızda Internet Erişimi
Ölçeklendirilebilir G.shdsl teknolojisi, 72Kbps-2.3Mbps arasında değişen simetrik çoklu oran veri iletim hızlarını destekler ve bunun yanında T1/E1 hizmetine göre oldukça düşük maliyetli bir çözümdür. P-791 serisinin esnekliği onu web hosting, görüntülü konferans ve çift yönlü veri trafiği gibi kurumsal yapının ortak ihtiyaçları arasında yer alan uygulamalar için ideal konuma getirir.

Tak Çalıştır Bağlanabilirliği
Hizmet sağlayıcıya ait ayarlara göre ön konfigürasyonu yapılabilen P-791 serisinin kurulumu kolaylıkla yapılabilir ve herhangi bir manuel konfigürasyona gerek kalmadan bir G.shdsl bağlantısı ile otomatik olarak çalışabilir.

Yerleşik PPPoE Özelliği
ZyXEL'in yerleşik PPPoE özelliği ile the P-791 serisi, hem kullanıcıların hem de hizmet sağlayıcıların PPP/PAP/CHAP tabanlı kimlik denetimi ve doğrulama altyapısını kullanmalarını sağlar. Yerleşik PPPoE özelliği yazılım kurulumu yapma gereksinimini ortadan kaldırarak zamandan kazandırır.

UPnP Desteği
P-791 serisi, UPnP discovery ve UPnP NAT traversal desteği verir. Standart TCP/IP protokolünü kullanarak P-791 dinamik bir şekilde bir ağa katılabilir ve bir IP adresi alabilir; bunun yanında bir ağ üzerindeki diğer aygıtlara yeteneklerini aktarabilir ve onların yeteneklerini öğrenebilir.

Internet Erişimi için Dial Backup (Arama Yedeklemesi)
DSL hizmetinde meydana gelebilecek herhangi bir kesinti durumunda Dial Backup özelliği trafiği otomatik olarak harici bir analog ya da ISDN modemine aktarabilir.
 
 KULLANIM KILAVUZUNU İNDİR :