4 Şubat 2011 Cuma

ZyXEL P-660HW-T1 v3 TTNET Kablosuz ADSL 2+ 4 portlu Modem/Router

Ev ve İşyeri Kullanımı içinYüksek Hızlı Kablosuz ADSL2+ Modem/Router
- ADSL 2+ Yüksek Hızlı Internet Erişimi
- Medya Bant Genişliği Desteği
- Kolay Kurulum için Multimedia Auto Provisio
- WDS (Ortamdaki Access Point'lerle kablosuz haberleşme) desteği

Yüksek Hızlı Internet Erişimi
ZyXEL P-660HW serisi mevcut bakır hatlar üzerinden yüksek hızlı ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ arabirimleri ile uyumlu, hepsi bir arada ekonomik bir router’dır. 12Mbps (ADSL2) ve 24Mbps’e (ADSL2+) varan hız seviyesi ile P-660HW serisi, geleneksel ADSL ağ geçitlerine göre daha yüksek veri transferi oranları ve daha iyi bant genişliği sunar. Aynı zamanda daha yüksek hız ve daha uzak mesafeler için RE ADSL (Reach-Extended ADSL) desteği de verir. Muhteşem performans ve yüksek seviyede uyumluluk özellikleri ile P-660HW serisi, günümüz iletişim ihtiyaçları ve geleceğin birleşik hizmetleri arasındaki köprü görevini tam anlamıyla yerine getirebilmektedir.
 
Sağlam Firewall Güvenliği
ICSA sertifikalı ZyNOS işletim sistemi P-660HW serisi ile, sınıfının en iyisi güvenlik duvarı performansı ve sağlam güvenlik sağlıyor. Stateful Packet Inspection, DoS (Denial of Service, Hizmet Reddi) ve DDoS özellikleri üzerine kurulan Güvenlik Duvarı, sanal korsanlara, ağ hırsızlarına ve diğer zararlı tehditlere karşı birinci savunma hattını oluşturmaktadır.

Medya Bant Genişliği Yönetimi
P-660HW serisi ağ yöneticilerinin ağ kaynakları dağıtmalarını ve Quality of Service (QoS, Hizmet Kalitesi) garantilemelerini sağlar. MBM (Medya Bant Aralığı Yönetimi) fonksiyonu ortam hizmetlerini önceliklendirir; bir sistemi VoIP, video izleme, video konferans veya MP3 uygulamaları gibi belirli ihtiyaçlara göre düzenleyerek güncel işlemlerdeki verimlilik ve etkinliği yükseltir. 
 
WDS (Wireless Distribution System) Desteği
Bu özellik ile P660HW-T1 modeli ile G-570S Access Point modeli kendi aralarında kablosuz haberleşebilmektedir. Bu sayede kablosuz kapsama alanı zahmetsiz bir şekilde genişletilebilmektedir.

DOWNLOAD :